Luister vooral naar uw onderbuikgevoel!
12 januari 2015
Nieuwsbrieven? Ja, maar dan wel goed.
12 januari 2015

Doet u al alles om uw klanten te behagen?

 

Een website is meer dan een digitale folder van uw organisatie. Via u website deelt u informatie met individuele relaties en brengt u, soms zelfs automatisch, interacties tot stand. Een goed digitaal platform draagt bij aan betere persoonlijke relaties. Het biedt de kans om de gewenste informatie met elkaar te delen op het moment dat het u en uw relaties het beste uitkomt.  Een goede website bespaart kosten, verbetert heet contact en draagt bij aan een positief beeld van uw product en/of dienst.

Kosten besparen 

U wilt uw commerciële euro zoveel mogelijk inzetten in de voorhoede van uw organisatie. Een goed klantenportal zorgt voor een goedkopere backoffice, terwijl de dienstverlening aan uw relaties verbetert. Uw klanten zijn niet meer afhankelijk van uw openingstijden en u bent niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van uw mensen. Een goed portal draagt bij aan uw dienstverlening. Door vastlegging en rapportage kunt u de prestaties van uw backoffice verbeteren en een constante kwaliteit bieden.

Persoonlijk contact

Het is een misverstand dat digitale communicatie de plek van persoonlijke contact inneemt. Het voegt een dimensie toe. Door de bewegingen van u relaties op uw website te volgen verwerft u een schat aan informatie over hun behoeftes en voorkeuren. Dat kan per doelgroep, maar zelfs per relatie. Een goed opgezette campagne voorziet uw netwerk op het juiste moment van de juiste informatie.

Customer Decision making cycleOpdrachtgevers kiezen zelden meer op basis van enkelvoudige boodschappen. Ook uw relaties laten zich bewust en onbewust informeren over uw mogelijkheden en zijn op wisselende momenten gevoelig voor verschillende boodschappen. Geef u klanten het gevoel dat ze zelf de controle over de informatie hebben en breng uw boodschap op maat. Zij gaan uw organisatie waarderen op basis van de waarde die zij er aan toekennen. Uw website draagt daaraan bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *