Onze jongste held
16 april 2015
Vijf tips voor de komende vakantie
20 mei 2015

Krijg een GRATIS website audit!

Mijn website wordt niet gevonden in google!

Een opmerking die wij vaak horen als wij bij klanten langs gaan. En terecht, iedereen met een website en een product of dienst aanbied wil graag gevonden worden op de grote zoekmachines en met name google. Steeds meer partijen bieden ook oplossingen aan om uw website aan te passen en SEO optimaal te maken. Maar is dit voldoende?

In de meeste gevallen jammer genoeg niet. Bij veel websites zien wij dat de basis al niet correct is, en om pas de website goed vindbaar te maken op google zijn er een hoop spelregels waar aan uw website moet voldoen. Om fouten te vinden in deze spelregels hebben wij een website audit.

Om zelf meer inzicht te krijgen in de technische kwaliteit van uw website biedt High Attention een GRATIS website audit aan! Vraag vandaag nog deze GRATIS Audit aan via het contactformulier.

Wij scannen uw website op meerdere punten, de punten waarop zoekmachines zoals google uw website beoordelen en daarop bepalen of je het wel goed doet of niet goed doet. De website word beoordeeld op 70 criteria en krijgt daar uit een score tussen de 1 en 100. Een getal onder de 40 betekend dat er VEEL verbeterd moet worden. Een score op 70 of hoger betekend dat uw website goed geoptimaliseerd is, maar misschien nog kleine verbeter punten zijn.

 

 

4 Comments

 1. hallo, ik kom graag in aanmerking voor een gratis website audit.

  Met visionaire groet,

  Monique Donnars-Toonen

 2. Wij zijn een ongelooflijk eigenwijs design bureautje. We willen wel breder maar niet groter. Ja, dat is met elkaar in tegenspraak!
  Wij hebben moeite om die opdrachtgever te vinden die de meerwaarde ziet van integraal design, cultuur, art, etc. De meeste managers weten niet eens waar we het over hebben.
  Ik vraag me dus af of jullie weten hoe dit aan te pakken, te sturen, etc.
  Het lijkt mij dat het meer is dan alleen die website. Als we een keer praten in de namiddag kan dat met een goed glas wijn.

  • Erik Camman schreef:

   Ik ben even eigenwijs. We hebben eens zitten kijken welke oplossingen we voor je hebben. Het is idd meer dan een website. Dat doen we met alle plezier op een namiddag met een glas wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *