WordPress!? Is dat wél veilig!?
1 juni 2015
Vijf jaar garantie
2 juni 2015

Lock me up | Free a girl

We zetten het niet altijd in de krant, maar we laten ons regelmatig betrekken bij doelen die verder gaan dan de dagelijkse drukte. Als onze videospecialist Peter Kwanten en eventorganisator Brigitte Kramer meewerken aan een actie bij onze Alphense “woonkamer” Alfreds kunnen wij niet achterblijven. Dus voor elke gast die aanstaande zaterdag bij Alfreds komt dineren doneren wij vijf euro aan Free a girl. Reserveer hier een tafel voor u en uw gasten.

Voor wie dit sympathieke doel wèl een goed hart toedraagt, maar dit weekend niet in Alphen aan den Rijn is: Doneren mag altijd via deze link.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.300 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werken we samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Om dit te bereiken, biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties in de landen waar de problematiek het grootst en de vorm het meest schrijnend is. Wij steunen 14 partnerorganisaties in diverse landen binnen Azië, Brazilië en Nederland. Froukje de Both, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder, Yolanthe Sneijder Cabau, John Ewbank, Jim Bakkum en Bettina Holwerda-Bakkum zijn ambassadeur van Free a Girl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *