Lock me up | Free a girl
2 juni 2015
Een webshop in Woocommerce of Magento?
5 juni 2015

Vijf jaar garantie

Na 15 jaar ons eigen Content Management Systeem te hebben gebouwd en onderhouden hebben we in 2014 de keuze gemaakt om onze nieuwe websites te ontwikkelen op een OS-platform. Het voordeel van OS-platforms is ook direct hun nadeel: Ze zijn voor iedereen toegankelijk en daardoor gevoelig voor storingen en fraude. Er is een grote keuze uit meer en minder succesvolle plug-ins. Dit beïnvloedt de werking en de duurzaamheid van het CMS. Het stelt eisen aan onze selectie. Lees hier meer over in het blog van Lars van Kooten.

De CMS-modules van High Attention zijn uitvoerig getest en worden ontwikkeld door partners die diezelfde belofte van continuïteit onderschrijven. We stellen aan onszelf en hen de voorwaarde dat zij hun producten blijven ontwikkelen om de veranderende vragen op de snel veranderende internetmarkt te volgen. Daarnaast blijven wij constant alert op de ontwikkelingen rond internet, zodat we tijdig onze opdrachtgevers voorzien van de nieuwste technologie.

In ons streven naar continuïteit eisen we dat producten van High Attention lang mee moeten gaan zonder dat onze opdrachtgevers voor hoge herontwikkelingskosten komen te staan. Door deze focus geven wij onze opdrachtgevers standaard vijf jaar gebruiksgarantie op de websites van High Attention. Wij borgen de perfecte, zorgeloze werking van uw internetpresentatie, zodat u zich kunt richten op uw eigen werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *