Google Analytics, wat is dat?
16 juli 2015
Alles wat je altijd al wilde weten over bloggen (maar niet durfde te vragen)
21 juli 2015

Maak je bedrijf meer waard!

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan onze eigen nieuwe waardepropositie. Naast het traditioneel bouwen van websites zijn we al sinds 2007 druk met het vinden van de juiste digitale kanalen voor onze opdrachtgevers. Door daar in 2012 ook “analoge” marketing (drukwerk, beurspresentaties, enz) aan toe te voegen werd ons pakket nog breder, waardoor we nog meer waarde toevoegen aan uw presentatie. Nu hebben we het punt bereikt waarop we ons volledig richten op het salesresultaat van onze opdrachtgevers. We complementeren ons assortiment met persoonlijke verkoop en per september voegen we daar onze jongste venture aan toe: High Attention Team & Business Events!

Met deze laatste toevoeging wijzigen we ook onze naam, want we zijn al lang veel meer dan een internetbedrijf:  Vanaf 1 september zal High Attention Webservices verder gaan onder de naam High Attention Klantenfabriek! Dat is precies wat we doen: Bouwen aan nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers!

Netwerk Event: Maak je bedrijf meer waard!

Practice what we preach: Op woensdag 2 september 2015 nodigen we je uit voor ons eerste kennismaking- en netwerkevent! Terwijl je kennis maakt met vijftig collega-ondernemers en -directeuren krijg je een proeverij van wat Team & Business Events kan betekenen voor jouw bedrijf.

Vanaf 15.30 uur ben je welkom en word je meteen in het diepe gegooid met een kort Team-event. Aansluitend nodigen we je uit voor een seminar van Annegien Blokpoel met de pakkende titel: “Maak je bedrijf meer waard!” En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet?
We sluiten af met een Walking Dinner waar je zeker veel kennis en nieuwe kennissen zult ontmoeten. De verwachtte eindtijd is 20.30 uur.

Meld je nu aan via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *