Alles wat je altijd al wilde weten over bloggen (maar niet durfde te vragen)
21 juli 2015
Big brother is watching you
26 augustus 2015

Veel meer dan marketing!

Voorwaar mijn eerste blog voor High Attention. Vanaf 1 september mag ik het enthousiaste team komen versterken. Naast de al bestaande webdesign- en marketing afdelingen komt er nu ook een afdeling team & business events bij. Dit vanuit de gedachte dat we onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn bij het doen groeien van het klantenbestand. Hoe we dat voor je kunnen gaan doen, wordt duidelijk op het event dat we organiseren op 2 september a.s. Als je je daarvoor nog niet hebt aangemeld, raad ik je aan dat alsnog hier te doen, er zijn al veel aanmeldingen -en er is een beperkte beschikbaarheid- dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Ik kan natuurlijk nog niet alles verklappen over wat er die dag gebeurt, maar een ding wil ik beslist niet ongenoemd laten; Annegien Blokpoel van Perspexo houdt een lezing met als intrigerende titel “Maak je bedrijf meer waard”, dat tevens ook de titel van het event is geworden. Ik zou je willen adviseren haar eens op te zoeken op Google. Waarschijnlijk word je dan net zo nieuwsgierig als ik naar wat zij te vertellen heeft.

Als jij denkt dat wat wij doen interessant voor jouw bedrijf is, 100 andere ondernemers wilt ontmoeten,  je bedrijf het waard is om nog meer waard te worden, dan zie ik je vast op 2 september! Mocht je onverhoopt die dag niet kunnen, maak dan eens een afspraak met een van mijn collega’s. Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn om de voornoemde items te bereiken.

Tot die tijd ga ik het team van High Attention (nog) beter leren kennen en verder met alle voorbereidingen die het event met zich meebrengt. Dit heeft mijn hoogste aandacht…. High Attention; Here I come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *