Big brother is watching you
26 augustus 2015
Extreem eerlijke marketing werkt!
1 september 2015

Soms lijkt het net op werk

Ik heb het een tijdje van me af kunnen houden, maar als je bij een bedrijf werkt waar iedereen (en dan ook werkelijk iedereen) een maandelijks blog mag schrijven ben je een keer aan de beurt. Dus vorige week kon ik me niet langer verschuilen achter de brede rug van Koen Slinger en werd ik voor het blog gezet.“Monique moet ook maar een blog gaan schrijven” wordt er dan tijdens het werkoverleg meegedeeld…

Waar schrijf je dan over? Want als vliegende keep maak je de hele dag van alles mee, maar daar vul je geen blog mee. En waar haal je de tijd vandaan, met een duobaan als administratief medewerkster voor Drukwerk & Meer….waar het grotendeels alleen maar over drukwerk gaat & vooral deadlines halen en als management assistente voor High Attention waar het o.a. over websites, prospects, suspects, SEO, hot leads, afspraken inplannen gaat word je aardig op de proef gesteld om prioriteiten te stellen en de 2 Eric(k)’s in bedwang te houden (Ik als controle freak) in de 3 dagen die ik werkzaam ben op ons jonge gezellige kantoor!

En dan staat er ook nog een business event gepland “Maak je bedrijf meer waard”  voor woensdag 2 september georganiseerd door High Attention zodat klanten & relaties met elkaar kunnen netwerken. Kortom er komt een leuke drukke tijd aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *