Content is king
23 september 2015
Digitaliseren als doel of als middel?
15 oktober 2015

Meer resultaat door business events

Waarom zou u een business event organiseren?

Een business event is een goede manier om uw bedrijf wat meer in het zonnetje te zetten. Daarnaast kunt u hiermee een extra dimensie bieden aan uw bestaande klanten. Ook kunt u uw prospects uitnodigen om deze iets extra’s aan te bieden met direct resultaat, namelijk een netwerk mogelijkheid die net iets anders is dan uw doorsnee borrel. Een netwerk event verbetert uw imago en onderscheidt u van de competitie. Een business event zorgt ervoor dat u uw huidige klanten bindt en nieuwe klanten vindt.

Waarom zou u het door High Attention laten organiseren?

Wij koppelen uw imago aan uw event en door de inzet van onze ervaren event managers organiseren wij samen met u een uniek event. Aan de hand van een aantal unieke games zorgen wij ervoor dat gasten makkelijker met elkaar in contact komen.  Daarnaast we zorgen we voor interessante gastsprekers die een seminar geven over wat u en uw doelgroep interessant vind.

Hoe zo’n event eruit kan zien:

De gasten werden bij aankomst op de parkeerplaats door ons ontvangen en vrijwel direct, in willekeurig samengestelde groepjes, te voet weer op pad gestuurd naar het centrum van Alphen aan den Rijn. Het event begon met een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde Citygame. Hoewel sommigen hieraan wat sceptisch begonnen, waren de reacties bij terugkomst onvervalst positief. Gelukkig waren de weergoden ons ook goed gezind! De deelnemers leerden elkaar en Alphen, tijdens dit onderdeel op een spontane manier kennen en dat werd zeer gewaardeerd. Ook het netwerkspel tijdens de borrel, waarbij je in korte tijd ongedwongen kennis kon maken met 15 andere ondernemers, zorgde voor positieve reacties en geanimeerde gesprekken. De mooie prijzen die er te winnen waren, werden door de winnaars met blije gezichten in ontvangst genomen!

Over de diverse presentaties was iedereen erg te spreken. Interessant, verrassend en leerzaam waren veel gehoorde uitspraken.

De verschillende onderdelen van het entertainment werden wisselend beoordeeld, maar smaken verschillen nu eenmaal. Hilariteit was er met de knoopsgatpuzzel waar velen nog lang mee bezig zijn geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *