Meer resultaat door business events
1 oktober 2015
Teamuitjes: Leuker kunnen we het wel maken…
24 november 2015

Digitaliseren als doel of als middel?

Het is voor gewone bedrijven bijna niet meer te volgen. Ondernemers zullen het (h)erkennen. Al die technologische ontwikkelingen waar we anno 2015 – en in de komende jaren – mee geconfronteerd zullen blijven. Want, hoe richt je je businessmodel in? En, in hoeverre ‘moet’ je gebruik maken van al het nieuwe dat op je afkomt. We spraken erover tijdens een rondetafelgesprek. De belangrijkste conclusie? Ontwikkelingen gaan inderdaad razendsnel; acquisitiemodellen veranderen maar uiteindelijk draait het in de B-2-B nog steeds maar om één belangrijk aspect: persoonlijk contact. Waarom maken we ons dan zorgen over die technische ontwikkelingen?

Lees het volledige artikel in Het Ondernemersbelang van september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *