Bij ons zijn ze heet, heter, heetst
9 februari 2016
If you can’t beat them, join us!
15 februari 2016

Kilimanjaro 2016 | High Attention naar de top

De vrijdagmiddagborrel is voor ons vaak een bron van inspiratie.

Naarmate het later wordt blijven de echte Diehards over en die bedenken nog wel eens wat. Een mooi nieuw project, een leuk idee of een volgende invulling van onze 1000-dagen missie: High Attention naar de top! Dat gaan we dus maar eens in de praktijk brengen, dus in augustus van dit jaar beklimmen twee vrijwilligers de Kilimanjaro in Tanzania om de High Attention-vlag op het hoogste punt van Afrika te zetten. Gewoon: omdat het kan. (En omdat we volgend jaar met z’n allen naar de top willen)
Na het trekken van strootjes hebben we Jasper en Erik aangewezen als vrijwilligers en Brigitte van High Attention Events (under construction) gevraagd om met Matoke Tours  de mogelijkheden te onderzoeken. Kunnen ze lekker samen vieren dat ze dit jaar 21 en 50 worden.

Beide heren zijn spoorslags begonnen hun conditie te verbeteren en gaan de komende maanden in training om een optimaal resultaat neer te zetten. Ze hebben ook beloofd via onregelmatige vlogs hun  voortgang te melden. Dat zal wel weer een hoopje bloopers opleveren. Volg hun vorderingen via onze blogsite en facebook.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *