Hoe scoor je een familiebedrijf?
11 april 2016
Zonder stress op vakantie en hoe draag je je werk goed over aan je collega (s)?
11 mei 2016

SAVE THE DATE: DE KUIP, Rotterdam 16 JUNI 2016 13:00-20:00

Op 16 juni aanstaande zullen wij met trots aanwezig zijn in Stadion Feyenoord op de Business Challenge 2016. Op deze unieke locatie waar op sportief gebied altijd keihard gewerkt wordt, bieden wij u de mogelijkheid om in ons paviljoen kennis te maken met de Klantenfabriek.

Vraag hieronder uw gratis toegangskaart t.w.v. € 25 aan.

Wees snel want op = op (1 toegangskaart per bedrijf)

Bent u niet in de gelegenheid te komen: graag stellen wij ons toch aan u voor en rekenen samen met u uit wat het winnen van nieuwe klanten u nu echt kost. En of wij dit beter kunnen door het inzetten van onze SalesMachine, Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij bellen u voor een afspraak.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *