Wat is jouw verhaal? Het geheim achter storytelling.
2 september 2016

Save the date: Bedrijven contactdagen Rijswijk

Op dinsdag 22 en woensdag 23 november zijn wij aanwezig op de Bedrijvencontactdagen in Rijswijk. De BC-dagen is hét netwerkevent waar ondernemers en organisaties samenkomen. U treft een grote verscheidenheid van bedrijven en organisaties aan uit de regio West-Nederland. Het biedt een ideale gelegenheid om kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen in de regio, te ontdekken wat er speelt bij vakgenoten, klanten en leveranciers. U kunt nieuwe relaties ontmoeten en nieuwe ideeën op doen door een groot aanbod van seminars en lezingen.

Meld u hieronder aan, kom langs op onze stand en maak kans op een gratis SalesMachine Pilot ter waarde van €2.500!

Op de BC-dagen denken wij met u na over het verbeteren van uw verkoopproces en het realiseren van meer klanten en omzet. Neem ook deel aan onze workshop “Gratis nieuwe klanten,” waarin we 10 tips geven hoe u goedkoper nieuwe klanten scoort.

Meldt u nu hieronder aan voor uw GRATIS tickets (OP = OP)!

Tijden

Dinsdag 22 november: 14:00 – 22:00 OF

Woensdag 23 november: 10:00 – 17:00

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *