Over ons

“High Attention Group verbindt vijf merken die zich richten op operationele ondersteuning van MKB-ondernemingen met een B2B propositie. Dit doen we op basis van één gemeenschappelijke visie en gemeenschappelijke kernwaarden.” Erik Camman, High Attention Group B.V.

Over HA Group

De nieuwe economie zorgt voor een manifeste splitsing in het ondernemingslandschap. Het lijkt alsof er alleen ruimte is voor generalistische corporates of kleine gespecialiseerde bedrijven die de nichemarkten opzoeken. Daardoor staan de grote groep middenbedrijven voor een uitdaging. De concurrentie voor deze bedrijven wordt groter en de toenemende markttransparantie zorgt ervoor dat zij steeds slagvaardiger moeten opereren en slimmere oplossingen moeten vinden om hun bedrijf te laten renderen.
Op het snijvlak van financiële performance en marktperformance verenigt High Attention Group bedrijven die producten en diensten ontwikkelen voor MKB- ondernemingen die zich richten op de zakelijke markt. Van operationele zaken als drukwerk, websites en beursstands, via online – en telemarketing tot en met opleidingen en strategisch advies.

Hoe wij werken

De werkmaatschappijen van High Attention Group bieden operationele producten die direct invloed hebben op het resultaat van uw onderneming. Deze ‘operational excellence’ is ingebed in een strategisch kader binnen onze groep. Geen wollige rapporten met schitterende vergezichten; maar focus op de dagelijkse praktijk met producten en diensten die vandaag en morgen renderen. Op deze wijze helpen wij, op een kosten efficiënte manier, ondernemingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Kortom, strategie in dienst van de operatie dus! Geen wollige rapporten met schitterende vergezichten; focus op de dagelijkse praktijk.

Operational Excellence

De omzet wordt gerealiseerd in de organisatie, tegen zo laag mogelijke verwervingskosten. Tactiek heeft een bedrijfsdoel Geen interne competitie; de vijand is buiten. Onze ondernemingen Onze werkmaatschappijen formuleren antwoorden op alle actuele vragen op het snijvlak van financiële performance en marktperformance. Van bedrijfseconomische en bedrijfskundige ondersteuning met behulp van het Maak-je-bedrijf-meer-waard-programma, de communicatie-, marketing- en salesondersteuning van Klantenfabriek.nl tot en met de operationele executie van VMMS, Mediaservices en Events. De kenmerkende korte lijnen tussen de werkmaatschappijen maken van ons een wendbare, adequate partner die meetbaar waarde aan uw organisatie toevoegt.